ARABULUCULUK (-İhtiyari ve Taraf Vekilliği)
Emeksiz, Tecrübesiz, Bedelsiz Başarı, Deneme ve Şans Olur...
PROTOKOL Düzenlenmesi : Sözleşme Hukuna uygun düzenlenmesi, hukuki yardım ve görüş alınması tavsiye olunur. *Her türlü anlaşma, mal ve hizmet satın-alımında taraflar arasında sözleşme yapılması, anlaşmanın kapsam, süre, kalite, işçilik, malzeme vb. unsurların belirtilmesi, kimlik bilgileri, adres, telefon gibi iletişim bilgilerinin yer alması, sözleşme hukukuna uygun hazırlanması ileride doğabilecek ihtilaflarda koruyucu/önleyici katkı sağlayacaktır.
ÖNLEYİCİ Hukuk : Ticari ve Hukuki ilişkilerde Hukukçudan görüş alınması ileride doğabilecek telafisi mümkün olmayan maddi ve manevi kayıpları önleyecektir.
KONTROL : Bireysel, ticari kararlarınızın hukuki sonuçlarının değerlendirilmesinin Hukukçu ile yapılması tavsiye olunur. *Ticari faaliyetin yoğun temposunda, şirketin, hukuk / ceza / icra ihtilaf ve dava dosyalarının Hukukçu Vekil ile takibi hak kayıplarını önleyecektir.
GELECEK Planlaması : Geleceğe dair, maddi varlıkların, hukuki veya yargısal süreçlerin olası etkileri ve tedbirlerin dikkate alınması tavsiye olunur. *Maddi varlıkları çeşitlilik/yoğunluk arz edenler, sigorta, telif hakkı, marka/patent tescil belgesi, hisse senedi, banka kasası, ipotek, taşınmaz satış vaadi, rehin, şirket ortaklığı/hisse durumu, derdest davalar, alacak-borç, vasiyet vb. malvarlıkları liste halinde kasanızda bulundurulursa veya güvendiğiniz birisine emanetkasa olarak bilgi bırakılması halinde hastalıkta veya vefatınızda hak kayıplarını önleyecektir.